logo’s
huisstijlen
magazines
brochures
webdesign
webontwikkeling
gevelsigning
promotie
flyers
jaarverslagen
advertenties
boeken
verpakkingen autobestickering
apps

gedoe

Wat ik doe en voor wie

Mijn naam is Saskia Geleedts. Ik werk als freelance grafisch ontwerper en WordPress ontwikkelaar voor uiteenlopende bedrijven, variërend van restaurants, uitgeverijen en woningcorporaties tot de auto- en scheepvaartindustrie en overheidsinstellingen. Ik ben art director van meerdere magazines, een autoriteit op het gebied van huisstijlen en heb met mijn technische achtergrond alles in huis om uw (WordPress)opdracht tot volle tevredenheid uit te voeren. Het is voor mij een uitdaging om al uw zorg uit handen te nemen op het gebied van grafisch ontwerp en WordPress webdesign- en ontwikkeling.

Met mijn persoonlijke benadering kan ik mij goed inleven in de wensen van de klant, vertaal een briefing goed naar een solide en tijdloos ontwerp en ik weet dat ontwerp weer naadloos om te zetten naar een gebruiksvriendelijke, moderne website of webshop. Zo haal ik het optimale uit de beleving van een merk of bedrijf.

Mijn werkgebied richt zich niet alleen tot Rotterdam en omstreken, maar ook ver daarbuiten. Mijn roots liggen in de Krimpenerwaard waar ik zo op de racefiets stap voor werkoverleg. In het bruisende Rotterdam is mijn kantoor, waar een heerlijke espresso te wachten staat. Of ik werk op locatie, of het nu in Amsterdam, Londen of Meppel is.

Bel, mail of kom langs
voor een vrijblijvend gesprek!